Blijf slapen

Heb jij er altijd al van gedroomd om bij Sinterklaas en zijn pieten te komen slapen? Dan is dit je kans!

Uniek in Nederland

Sinds 6 jaar is het mogelijk om in Het grote Sinterklaashuis te blijven overnachten. Hoe geweldig is dat? Blijven slapen bij Sinterklaas!

Sinterklaas heeft hiervoor in zijn grote kasteel en de nabijgelegen Orangerie in totaal 20 slaapkamers beschikbaar gesteld, waar jij met je vader, moeder, broertjes en/of zusjes kan komen overnachten. Natuurlijk zijn opa’s en oma’s ook van harte welkom!

Wat een fantastische ervaring zal dat zijn want na jouw bezoek aan het Sinterklaashuis, als de andere bezoekers naar huis gaan en de meeste pieten het land in gaan, beleef jij een geweldige avond met de achtergebleven pieten. Wat een spannend avontuur!

Het arrangement bestaat uit:

  • Entreebewijs voor het grote Sinterklaashuis
  • Een speciale ‘meet & greet’ met Sinterklaas
  • Avondeten met de Pieten (incl onbeperkt limonade voor kinderen en 3 drankjes voor volwassenen)
  • Avondprogramma met Pietendisco en de danspieten!
  • Alle kinderen mogen hun schoen zetten
  • Overnachting in een gezinskamer (2 tot 8 persoonskamers) waarbij piet welterusten komt zeggen
  • Een afsluitend Pietenontbijt

Om 16.45 uur start jullie programma met de reguliere tour door Het grote Sinterklaashuis. Hierna starten we het avondprogramma met de ´meet & greet’ met Sinterklaas, het avondeten en de Pietendisco! Het ontbijt is de volgende ochtend tussen 07.00 uur en 08.30 uur.  In overleg zijn eventueel aanpassingen mogelijk.

De prijs van dit super coole arrangement varieert van €109 tot €129 per persoon.

Slaapkamers in het kasteel en in de Orangerie. Wat is het verschil?
Eigenlijk is er nauwelijks verschil. Enkel de locatie van de slaapkamer en de prijs van het arrangement.

Elke dag zijn er 15 kamers beschikbaar in het kasteel zelf en 5 in de nabijgelegen Orangerie. Dit is een bijgebouw dat in de voortuin van Slot Assumburg staat op 50m van het kasteel. De kamers in de orangerie zijn ook gelijk aan die in het kasteel. 

Het gehele programma is met alle ´slapers´ samen. Alleen de locatie van de slaapkamer aan het eind van de avond is dus anders. Uiteraard gaat er ook een piet mee naar de Orangerie indien u daar een kamer geboekt heeft. 

Prijs Slaaparrangement in het Kasteel: woensdag, donderdag of zondag €119 per persoon/vrijdag of zaterdag €129 per persoon.

Prijs Slaaparrangement in de Orangerie: woensdag, donderdag of zondag €109 per persoon/vrijdag of zaterdag €119 per persoon.

Welke dagen kan je blijven slapen?
U kunt blijven slapen op alle dagen dat Het grote Sinterklaashuis geopend is met uitzondering van de laatste woensdag. De slaaparrangementen zijn elk jaar zeer gewild dus hopelijk kunnen we door deze dagelijkse openstelling veel mensen deze fantastische belevenis bieden.

 

Dit wil je toch niet missen? Boek gauw via ‘kaartverkoop’ want vol = vol!

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496