Informatie

Bezoektijden
Het grote Sinterklaashuis is elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.30 uur. Ten behoeve van een goede doorstroom en om iedereen de kans te geven om alles goed te zien, dien je een aankomsttijd te reserveren. Een bezoek aan het grote Sinterklaashuis duurt ongeveer 1,5 uur.

Kaartverkoop
Aangezien de populaire bezoekmomenten al snel volgeboekt zijn, raden wij je aan om zsm online je tickets te reserveren voor de door jou gewenste aankomsttijd want vol=vol.
Bij het kasteel ter plaatse zijn alleen tickets te koop voor nog beschikbare aankomsttijden.

Wijzigen/omboeken van tickets
Indien u uw bezoekmoment wenst te wijzigen naar een andere datum of ander tijdstip (obv beschikbaarheid), kunt u hier per mail een verzoek voor indienen ovv uw naam, ordernummer en het gewenste nieuwe bezoekmoment. Enkel een gehele order kan omgeboekt worden. Het splitsen van een order is niet mogelijk.

De kosten van het omboeken bedragen €2,50 per ticket plus de bijbetaling van een eventueel prijsverschil per ticket indien u een duurder bezoekmoment kiest of er een prijsstijging plaatsgevonden heeft. Pas na betaling van de omboekingskosten is de wijziging een feit.

Coronamaatregelen
Op dit moment zijn er geen beperkende maatregelen.

Parkeren
Slot Assumburg heeft een eigen parkeerplaats. Bij drukte kunt u parkeren bij voetbalvereniging Odin ‘59 aan de Hoflaan (aan het einde van de Tolweg naar links, zie kaartje).
Parkeren is gratis.

Toegankelijkheid
Slot Assumburg is door de trapjes en opstapjes helaas niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s en rolstoelen. Wij raden u aan om voor baby’s gebruik te maken van een draagzak.

Eten en drinken
In het grote Sinterklaashuis kun je op meerdere plaatsen terecht voor iets lekkers. Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen (m.u.v. babyvoeding). Bij het horecapunt zijn ook glutenvrije Sintlekkernijen te koop.

Betaalmogelijkheden
In het grote Sinterklaashuis kun je alleen met pin betalen.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496