Informatie 

Bezoektijden
Het grote Sinterklaashuis is elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Ten behoeve van een goede doorstroom en om iedereen de kans te geven om alles goed te zien, dien je een aankomsttijd te reserveren. Een bezoek aan het grote Sinterklaashuis duurt ongeveer 2 uur. 

Kaartverkoop
Aangezien er agv de coronamaatregelen veel minder entreetickets beschikbaar zijn dan afgelopen jaren, raden wij je aan om zsm online je tickets te reserveren voor de door jou gewenste aankomsttijd want vol=vol.
Bij het kasteel ter plaatse zijn alleen tickets te koop voor nog beschikbare aankomsttijden.

Coronamaatregelen
We kunnen Het grote Sinterklaashuis alleen organiseren als we ons allemaal netjes aan de dan geldende coronaregels houden. Dit zijn de RIVM voorschriften en de maatregelen die wij zelf nemen. Zo zullen we onder andere gaan werken met een gereguleerde toegang tot het kasteel met een maximaal aantal groepjes uit hetzelfde huishouden en vaste tijden om allemaal door te lopen naar een volgende themakamer. U kunt dus niet meer op uw eigen tempo uw tour door het kasteel maken. In de centrale hal zal een piet bepalen wanneer u deze mag betreden zodat we altijd de 1,5 m kunnen waarborgen.

Het zal allemaal dus iets anders zijn dan afgelopen jaren maar zeer zeker niet minder leuk. Met elkaar en voor ieders veiligheid gaan we er gewoon een heel speciale editie van maken dit jaar! Wij rekenen op uw begrip en medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor. 

Parkeren
Slot Assumburg heeft een eigen parkeerplaats. Bij drukte kunt u parkeren bij voetbalvereniging Odin ‘59 aan de Hoflaan (aan het einde van de Tolweg naar links, zie kaartje).
Parkeren is gratis. 

Toegankelijkheid
Slot Assumburg is door de trapjes en opstapjes helaas niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s en rolstoelen. 

Garderobe
Agv de 1,5 meter vereiste is er dit jaar helaas geen garderobe aanwezig. U dient uw jas dus zelf bij u te houden. 

Eten en drinken
In het grote Sinterklaashuis kun je op meerdere plaatsen terecht voor iets lekkers. Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen (m.u.v. babyvoeding). Bij het horecapunt zijn ook glutenvrije Sintlekkernijen te koop.

Betaalmogelijkheden
In het grote Sinterklaashuis kun je alleen met pin betalen.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496