Informatie

Bezoektijden
Het grote Sinterklaashuis is elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Ten behoeve van een goede doorstroom en om iedereen de kans te geven om alles goed te zien, dien je een aankomsttijd te reserveren. Een bezoek aan het grote Sinterklaashuis duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kaartverkoop
Aangezien er agv de coronamaatregelen minder entreetickets beschikbaar zijn dan afgelopen jaren, raden wij je aan om zsm online je tickets te reserveren voor de door jou gewenste aankomsttijd want vol=vol.
Bij het kasteel ter plaatse zijn alleen tickets te koop voor nog beschikbare aankomsttijden.

Coronamaatregelen
UPDATE 02/11/21: Als gevolg van de tijdens de coronapersconferentie van 02/11/21 aangekondigde verscherpte coronamaatregelen, zal elke bezoeker van 13 jaar en ouder, bij toegang tot Het grote Sinterklaashuis, een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) moeten kunnen laten zien.

U verkrijgt dit coronatoegangsbewijs/QR code als u:

  • meer dan 14 dagen volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19
  • u reeds aantoonbaar Corona heeft gehad in de afgelopen 6 maanden
  • of u maximaal 24 uur voorafgaand aan uw bezoek aan Het grote Sinterklaashuis negatief getest bent op het coronavirus bij een officiële testlocatie van ‘Testen voor toegang’.

Tevens is het voor elke bezoeker van 14 jaar en ouder van belang dat u zich moet kunnen legitimeren met een officieel id bewijs.

Kort samengevat dient u dus het volgende mee te nemen om toegang te krijgen tot Het grote Sinterklaashuis voor de editie van 2021:

  • uw reeds aangekochte entreebewijzen (bij voorkeur geprint voor de snelheid van het scannen en anders op uw telefoon)
  • uw coronatoegangsbewijs (voor iedereen van 13 jaar en ouder middels het tonen van de QR code in de app ‘CoronaCheck’ of een geprinte versie)
  • uw geldige id bewijs (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

Iedereen die reeds voor deze persconferentie kaartjes heeft gekocht voor Het grote Sinterklaashuis, zal per mail op de hoogte worden gebracht van deze toegangseisen.

Wat betreft Corona ziet het er op dit moment (15/08/21) naar uit dat de 1,5 meter eis tegen die tijd afgeschaft zal zijn en er wellicht helemaal geen beperkingen meer zijn. Wij hopen dat uiteraard van harte maar houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Mochten er toch beperkende maatregelen komen dan zullen wij die uiteraard opvolgen.

Parkeren
Slot Assumburg heeft een eigen parkeerplaats. Bij drukte kunt u parkeren bij voetbalvereniging Odin ‘59 aan de Hoflaan (aan het einde van de Tolweg naar links, zie kaartje).
Parkeren is gratis.

Toegankelijkheid
Slot Assumburg is door de trapjes en opstapjes helaas niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s en rolstoelen.

Eten en drinken
In het grote Sinterklaashuis kun je op meerdere plaatsen terecht voor iets lekkers. Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen (m.u.v. babyvoeding). Bij het horecapunt zijn ook glutenvrije Sintlekkernijen te koop.

Betaalmogelijkheden
In het grote Sinterklaashuis kun je alleen met pin betalen.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496