home     covid19 & piet     het Sinterklaashuis     blijf slapen     kaartverkoop     info    foto's    vacatures     contact

Kaartverkoop

___

Beste bezoeker,

Vanavond (13-10-2020) heeft minister president Rutte tijdens de persconferentie de nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het coronavirus te bestrijden.

Helaas is één van de maatregelen dat alle evenementen miv woensdag 14 oktober verboden zijn. Dit zal Het grote Sinterklaashuis naar alle verwachting ook deels of geheel treffen. Wat een enorme domper nadat ook de intochten al geannuleerd werden.

Het grote Sinterklaashuis zal plaatsvinden over 5 tot 7 weken. De afgekondigde maatregelen gelden nu voor de komende 4 weken met een beoordelingsmoment na 2 weken.

Wij zullen ons deze komende 2 weken dan ook beraden over wat er nog wel mogelijk is en daarvoor in contact treden met alle betrokkenen.

Concreet betekent dit voor nu dat wij de kaartverkoop de komende 2 weken sluiten en wij allen die reeds kaartjes gekocht hebben, ieder individueel per mail zullen benaderen over het verdere verloop en op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen als die er zijn.

Het grote Sinterklaashuis heeft de afgelopen maanden alle veiligheidsprotocollen ontwikkeld om Slot Assumburg ‘coronaproof’ te kunnen bezoeken.

Laten we met elkaar hopen en duimen op gunstige ontwikkelingen de komende weken en uiteraard hopen dat iedereen gezond blijft.

Een zeer dierbare groet,
Het hele team van Het grote Sinterklaashuis

___

Entreeticket vanaf €9,50

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

Prijzen
De reguliere entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €13,50 en in het weekend €15 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.45 uur) voor slechts €9,50 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €0.80 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Vanwege het coronavirus vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan afgelopen jaren. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling zodat wij obv de in november geldende RIVM regels en adviezen inzicht hebben wie er met elkaar tegelijk het kasteel mogen betreden. Wij verzoeken u vriendelijk deze gegevens naar waarheid in te vullen.

Daarnaast vragen wij uw akkoord te gaan met de voorwaarde dat u zich als tickethouder gedurende het evenement zal houden aan de coronaregels zoals die op dat moment tbv ieders veiligheid gesteld worden door het RIVM en Het grote Sinterklaashuis.

 

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496