Kaartverkoop

Entreeticket vanaf €9,50

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

Prijzen
De reguliere entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €13,50 en in het weekend €15 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.45 uur) voor slechts €9,50 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €1.00 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Vanwege het coronavirus vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan afgelopen jaren. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling zodat wij obv de in november geldende RIVM regels en adviezen inzicht hebben wie er met elkaar tegelijk het kasteel mogen betreden. Wij verzoeken u vriendelijk deze gegevens naar waarheid in te vullen.

Daarnaast vragen wij uw akkoord te gaan met de voorwaarde dat u zich als tickethouder gedurende het evenement zal houden aan de coronaregels zoals die op dat moment tbv ieders veiligheid gesteld worden door het RIVM, Rijksoverheid en Het grote Sinterklaashuis.

UPDATE 02/11/21: Als gevolg van de tijdens de coronapersconferentie van 02/11/21 aangekondigde verscherpte coronamaatregelen, zal elke bezoeker van 13 jaar en ouder, bij toegang tot Het grote Sinterklaashuis, een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) moeten kunnen laten zien.

U verkrijgt dit coronatoegangsbewijs/QR code als u:

  • meer dan 14 dagen volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19
  • u reeds aantoonbaar Corona heeft gehad in de afgelopen 6 maanden
  • of u maximaal 24 uur voorafgaand aan uw bezoek aan Het grote Sinterklaashuis negatief getest bent op het coronavirus bij een officiële testlocatie van ‘Testen voor toegang’.

Tevens is het voor elke bezoeker van 14 jaar en ouder van belang dat u zich moet kunnen legitimeren met een officieel id bewijs.

Kort samengevat dient u dus het volgende mee te nemen om toegang te krijgen tot Het grote Sinterklaashuis voor de editie van 2021:

  • uw reeds aangekochte entreebewijzen (bij voorkeur geprint voor de snelheid van het scannen en anders op uw telefoon)
  • uw coronatoegangsbewijs (voor iedereen van 13 jaar en ouder middels het tonen van de QR code in de app ‘CoronaCheck’ of een geprinte versie)
  • uw geldige id bewijs (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

 

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496