Kaartverkoop

___

Beste bezoeker,

Helaas hebben wij bericht ontvangen van de gemeente Heemskerk dat zij samen met de veiligheidsregio Kennemerland besloten hebben dat Het grote Sinterklaashuis dit jaar als gevolg van de Coronamaatregelen helaas niet mag plaatsvinden.

Als organisatie hebben wij dan ook, met pijn in ons hart, moeten besluiten om het evenement in zijn geheel te verplaatsen naar volgend jaar.

Tot het moment van deze beslissing hebben wij er alles aan gedaan om dit jaar op een veilige manier weer de deuren te kunnen openen. Er waren uitgebreide coronaprotocollen voor zowel de bezoekers als de pieten, de routing door het kasteel was aangepast om knelpunten te voorkomen en in samenspraak met de gemeente werd, ook de afgelopen dagen nog, alles op alles gezet om als doorstroomlocatie open te kunnen.

De realiteit van dag leert ons echter dat het terugdringen van het Coronavirus langzamer gaat dan gehoopt en er juist strengere en meer beperkende maatregelen komen. De noodzaak hiervan begrijpen wij uiteraard gezien het belang van ieders gezondheid en gezien de enorme druk die er staat op de Zorg.

Het is een enorme domper en zuur om een evenement als dit na een intensieve voorbereiding van 6 maanden op het laatste moment te moeten afbreken en wij begrijpen dat dit ook een enorme teleurstelling is voor u als bezoeker.

De afgelopen weken hebben wij heel veel steunbetuigingen en lieve berichten ontvangen van iedereen die met ons mee duimde op een goede afloop. Iedereen had hoop en had zin om langs te komen! Dat hebben wij echt enorm gewaardeerd en het gaf energie om, ondanks de onzekerheid, tot op het laatste moment door te gaan met de voorbereidingen.

We zullen met elkaar dus een jaar moeten wachten…

Velen van u vragen zich nu wellicht af ‘hoe gaat het nu met de gekochte kaartjes?’
Dat begrijpen we en het is een terechte vraag.

Wij vragen u vriendelijk om ons even enkele dagen de tijd te gunnen om alle lopende processen en voorbereidingen te staken.

Met iedereen die reeds kaartjes gekocht heeft voor het reguliere bezoek aan Het grote Sinterklaashuis of die een slaaparrangement geboekt heeft, zullen wij de komende dagen (uiterlijk vrijdag 6 november) per mail contact opnemen inzake de verdere afwikkeling van hun reservering. Deze week hoort u dus van ons!

Wij wensen iedereen in deze bizarre tijd toch een fijne sinterklaastijd toe, in goede gezondheid, thuis met uw naasten.
En hopelijk zien we elkaar dan volgend jaar weer in Het grote Sinterklaashuis!

Een heel hartelijke groet,
Namens Sinterklaas, alle leuke en lieve pieten en iedereen die betrokken is bij de organisatie van Het grote Sinterklaashuis

___

Entreeticket vanaf €9,50

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

Prijzen
De reguliere entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €13,50 en in het weekend €15 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.45 uur) voor slechts €9,50 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €0.80 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Vanwege het coronavirus vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan afgelopen jaren. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling zodat wij obv de in november geldende RIVM regels en adviezen inzicht hebben wie er met elkaar tegelijk het kasteel mogen betreden. Wij verzoeken u vriendelijk deze gegevens naar waarheid in te vullen.

Daarnaast vragen wij uw akkoord te gaan met de voorwaarde dat u zich als tickethouder gedurende het evenement zal houden aan de coronaregels zoals die op dat moment tbv ieders veiligheid gesteld worden door het RIVM en Het grote Sinterklaashuis.

 

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496