Kaartverkoop

Entreeticket vanaf €11,00 (EARLY BIRD)

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

EARLY BIRD prijzen
De early bird entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €15,00 en in het weekend €17,50 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op de doordeweekse ochtenden (woe/don/vrij) kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.15 uur) voor slechts €11,00 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €1.25 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Gelukkig hebben we de ellendige coronaperiode achter ons gelaten. Om toch voorbereid te zijn op eventuele toekomstige nieuwe maatregelen vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan in de pre corona periode. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling. mocht deze informatie toch weer van belang zijn.

Wijzigen/omboeken van tickets

Indien u uw bezoekmoment wenst te wijzigen naar een andere datum of ander tijdstip (obv beschikbaarheid), kunt u dit met ingang van 2023 zelf doen in de onderstaande kaartverkoopmodule bij ‘omboeken’. Hiervoor gebruikt u uw ordernummer en het mailadres waarmee u de oorspronkelijke boeking gemaakt heeft.

Kaartjes kunnen tot uiterlijk 72 uur voorafgaand aan uw starttijd omgeboekt worden. Binnen 72 uur voor aankomst is dit helaas niet meer mogelijk. Restitutie van reeds aangekochte kaartjes is NIET mogelijk.

De kosten van het omboeken bedragen €1,00 per order + €1,50 per ticket plus de bijbetaling van een eventueel prijsverschil per ticket indien u een duurder bezoekmoment kiest of er een prijsstijging plaatsgevonden heeft. Pas na betaling van de omboekingskosten is de wijziging een feit. U ontvangt uw nieuwe omgeboekte kaartjes per mail op het door u gebruikte mailadres.

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496