Kaartverkoop

Entreeticket vanaf €9,50

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

Prijzen
De reguliere entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €13,50 en in het weekend €15 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.45 uur) voor slechts €9,50 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €1.00 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Vanwege het coronavirus vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan afgelopen jaren. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling zodat wij obv de in november geldende RIVM regels en adviezen inzicht hebben wie er met elkaar tegelijk het kasteel mogen betreden. Wij verzoeken u vriendelijk deze gegevens naar waarheid in te vullen.

Daarnaast vragen wij uw akkoord te gaan met de voorwaarde dat u zich als tickethouder gedurende het evenement zal houden aan de coronaregels zoals die op dat moment tbv ieders veiligheid gesteld worden door het RIVM en Het grote Sinterklaashuis.

 

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496