Kaartverkoop

Entreeticket vanaf €9,50 (EARLY BIRD)

Beleef een onvergetelijke tijd in het grote Sinterklaashuis. Bestel je entreetickets online en ontvang je e-ticket per mail. Er zijn ook tickets incl slaaparrangement verkrijgbaar.

EARLY BIRD prijzen
De early bird entreeprijs bedraagt op de doordeweekse dagen €13,50 en in het weekend €15 p.p (kinderen t/m 0 jaar gratis)

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunt u tijdens de daluren (aankomst t/m 12.45 uur) voor slechts €9,50 p.p. Het grote Sinterklaashuis bezoeken.

De servicekosten bedragen €1.25 per ticket (idem voor slaaparrangementen).

Op dit moment zijn er gelukkig geen beperkende coronamaatregelen van kracht. Laten we hopen dat dit jaar een coronavrije Sinterklaasperiode gaat worden. Om toch voorbereid te zijn op eventuele nieuwe maatregelen vragen wij u in het boekingsproces om iets meer gegevens van u dan in de pre corona periode. Op deze manier weten wij meer over de groepssamenstelling. mocht deze informatie toch weer van belang zijn.

Daarnaast vragen wij uw akkoord te gaan met de voorwaarde dat u zich als tickethouder gedurende het evenement zal houden aan de coronaregels mochten die in november/december 2022 toch weer van kracht zijn.

Wijzigen/omboeken van tickets
Indien u uw bezoekmoment wenst te wijzigen naar een andere datum of ander tijdstip (obv beschikbaarheid), kunt u hier per mail een verzoek voor indienen ovv uw naam, ordernummer en het gewenste nieuwe bezoekmoment. Enkel een gehele order kan omgeboekt worden. Het splitsen van een order is niet mogelijk.

De kosten van het omboeken bedragen €2,50 per ticket plus de bijbetaling van een eventueel prijsverschil per ticket indien u een duurder bezoekmoment kiest of er een prijsstijging plaatsgevonden heeft. Pas na betaling van de omboekingskosten is de wijziging een feit.

Let op! Indien u problemen ondervind bij het boeken van tickets met uw smartphone, deze graag een kwartslag draaien. Of probeer het op tablet, laptop of pc.

Het grote Sinterklaashuis
Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1967 NG  Heemskerk

Contact:
Info@hetgrotesinterklaashuis.nl
Tel 06-26908496